Koyle live in de studio

In Rock and Roll Radio is iedere dinsdagavond een coverband te gast. In dit radioprogramma hoor je misschien wel de perfecte band voor jullie feest -in welke vorm dan ook-. Vandaag -22 januari- besteden we aandacht aan The Clash of the Coverbands en is John van der Borne te gast. Uit deze populaire competitie is de publiekswinnaar 2011/2012 te gast: KOYLE.

5-mans Rock coverband uit Genk (B)
Wil je een rockcoverband aan het werk zien met de power en energie van 10 ton TNT en de uitstraling of ze hun eigen nummers brengen…? Wil je een gedreven en enthousiaste live rockparty, waarbij stil blijven staan haast onmogelijk is…? Wil je een setlist waar elke rockliefhebber spontaan bij begint te kwijlen…? Dan is Koyle wat je zoekt! Moeiteloos schakelend tussen 4 decennia rockhits, gekruid met de nodige dosis eigenwijsheid en charisma, brengen zij een show die bol staat van de ambiance, want het publiek dient uit zijn schulp te komen om te voldoen aan de criteria van deze pure “Tribute to All Rock”!

Meer informatie over Koyle is te vinden via www.koyle.be

Social tagging: > > >

Leave a Reply